Omedon-Expeditie-pionier

Omédon Theme Park

Times of our life

Oppie en Blib heten je alvast van harte welkom in Omédon Theme Park. De eeuwige optimist Oppie: “Omédon Theme Park is wereldwijd het eerste themapark met als hoofdthema duurzaamheid. Maak met het hele gezin een onvergetelijke reis naar de Time Port waar de grenzen van de tijd niet bestaan. Samen beleven jullie onvergetelijke avonturen in de spannende en inspirerende attracties.”
Kun je niet wachten om een impressie te zien van het te ontwikkelen park? Zijn vriendje Blib nodigt je alvast uit om onderaan deze pagina de schitterende preview te bekijken.

Leer over het verleden, zie de mogelijkheden van vandaag en werk samen aan de toekomst. Het themapark is de centrale stepping stone voor Omédon. Een fysieke plek waar je plezier hebt, verbindingen legt en kunt vertellen over de prachtige ideeën voor de toekomst. Het park bestaat uit 3 delen: Time Square, Gates en de Bazaar.

Oppie & Blib

Omédon Theme Park, het avontuurlijkste themapark waar reizen tijdloos is.

Time Port

Omédon Theme Park is een bijzondere plek: je reist hier door de tijd! Laat het jaar 2021 achter je en reis door de tijd naar de Time Port, een haven voor tijdreizen. Een van onze time hostess heet je natuurlijk hartelijk welkom.

Time Square

Het hart van de Time Port is Time Square, een bijzondere plek waar natuur en techniek naadloos in elkaar over gaan. Luister naar wat de bomen jou te vertellen hebben en vertel ze wat jij belangrijk vindt voor de natuur. Voel hier hoe je verbonden bent met de wereld om je heen. Leer wat er allemaal bij komt kijken om door de tijd te reizen. Daal af onder de grond en ontdek in een multimedia show de geschiedenis van de aarde.

Je ontmoet er Oppie en Blib. Oppie is de eeuwige optimist. Met zijn slungelarmen kan hij versnellen om ergens aan de slag te gaan. Een echte doener die samen met jou aan de slag wil. En Blib komt helpen. Het scherm op zijn buik laat beelden zien van het verleden en toekomst. Zo leer je dat jouw actie van vandaag een groot verschil maakt in de toekomst.

Gates

Rondom Time Square liggen de 20 gates naar andere tijden: eindeloze mogelijkheden. Reis naar het verleden en ontdek hoe ontwikkelingen en ontdekkingen de kijk van de mensheid op de omgeving veranderde. Ga mee op reis met Darwin op het schip The Beagle of zie de opkomst van de industrie in Engeland.

Tijdreizen kan natuurlijk ook naar de toekomst. Bezoek de allereerste mensen op Mars en zie hoe zij deze planeet eigen maken. Met de beperkte toevoer van goederen is het extra belangrijk om circulair te leven. Door de keuzes die je gemaakt hebt in het verleden zie je hoe jouw toekomst er uit kan zien.

Bazaar

In de Time Port vind je ook de Bazaar. Een plek waar alle tijden samen komen in een mix van mensen en culturen uit alle windstreken van de tijd. Handelaren bieden de mooiste producten aan. Kleine tentjes verkopen middeleeuwse lekkernijen of futuristisch rantsoen uit een ruimtestation. Vreemde figuren vertellen ongelooflijke verhalen over tijden hier ver vandaan. Het mooie van de Time Port is, als je het niet gelooft ga je het toch gewoon met eigen ogen bekijken!

Kijk hieronder de preview van Omédon Theme Park.

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer