Omédon Community

Omédon ziet dat de wereld vol optimisme en hoop is voor onze planeet. Mensen staan op, spreken zich uit en gaan aan de slag omdat ze zorg hebben voor onze aarde. Bedrijven ontwikkelen innovaties en overheden stellen doelen. Er zijn zoveel mooie, duurzame initiatieven, innovaties en ontwikkelingen waar we geen weet van hebben.

Laten we alle kennis en ervaringen die we daarbij hebben opgedaan vooral met elkaar delen. Deze onuitputtelijke energie van optimisme zorgt ervoor dat we samen het verschil kunnen maken. Sluit je aan via social media en pak samen met ons door.

Omédon vindt het nú tijd om door te pakken.

Waarom een digitale community?

Het is een snelle manier om je duurzame projecten te laten zien en te vertellen wat jou energie geeft.

Wij luisteren graag naar jouw verhaal en met ons heel veel leden van de community. Maak contact, ga de verbinding aan en steun ook andere projecten. Zo kunnen we samenwerken en ontstaat de versnelling

Vertel ons jouw duurzame verhaal

Krijg inzicht in jouw duurzame doelen.

Gratis Omédon label

Empowered by Matzzi.eu

Een betere wereld. Je kan er uren over praten, maar laten we het gewoon gaan doen. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Laat daarom anderen zien wat jou drijft en welke impact jij wilt hebben.

Samenwerkingspartner Matzzi.eu heeft hiervoor een test ontwikkeld op basis van de Sustainable Development Goals vastgesteld door de Verenigde Naties. Aan de hand van de antwoorden in jouw test krijg je een persoonlijke rapportage met een top 3 van SDG’s: jouw Omédon label. Zo krijg je inzicht in jouw duurzame voorkeuren. En… dit label kun je gratis aanvragen!

Via het Omédon label en met behulp van de gegevens op de Inspiratie pagina  kun je verbinding leggen met anderen op basis van jullie gezamenlijke duurzame ambities.

Vraag jouw gratis Omédon label aan

Stepping stones

Een digitaal netwerk klinkt goed, maar we hebben het natuurlijk wel over de échte wereld. Daarom heeft Omédon stepping stones, gave projecten die je gewoon in het echt gezien moet hebben. Heb jij een bedrijf, evenement of vernieuwende pop-up en kan je niet wachten om jouw kennis te delen en nieuwe verbindingen te maken?

Mail ons!

Vandaag is de perfecte dag om aan de toekomst te werken.